49
ANI EXPERIENTA in
domeniul turismului
21
ANI EXPERIENTA in
formare profesionala
>600
ABSOLVENTI ai
cursurilor noastre
>100
UNITATI care au
primit consultanta

Despre Formare Profesionala Turism

Compania noastra s-a nascut din dorinta de a aduce turismul romanesc la standarde internationale.

Unul dintre cuvintele-cheie ale existentei noastre este EXPERIENTA,
pe care dorim sa o impartasim spre imbunatatirea calitatii serviciilor de ospitalitate pe toate nivelele ierarhice din industrie.

De ce sa alegi FPT?

1
Experienta
Acum mai bine de 4 decenii, Eugeniu Simulescu - fondatorul acestei firme - se angaja ca ghid turistic pentru BTT Braila.
Urma sa treaca prin majoritatea treptelor carierei, de-a lungul timpului lucrand ca agent de turism, director de agentie de turism, si in final managerul unor hoteluri bine cunoscute din zonele Arges si Covasna.
Insa in 1999 a decis sa imparta cunostinele acumulate, asa ca se alatura celei mai importante scoli de turism din Brasov.
In anul 2008 pune bazele FPT.
2
Pregatire
Noi, echipa FPT, ne propunem sa iti oferim baza de cunostinte pentru ca tu sa fii profesionistul de maine.
Fie ca esti la inceput de cariera, vrei sa urmezi o reconversie profesionala sau sa ai o afacere in turism, noi dispunem de toata gama de servicii si informatii necesare.
Mai mult, cursurile noastre pot fi urmate de catre orice persoana care intruneste conditiile minime legale, in unele cazuri fiind suficient invatamantul obligatoriu.
3
Sustinere
Formare Profesionala Turism nu inseamna doar sa oferim cunostintele in timpul sesiunilor noastre de cursuri.
Toti cursantii care apeleaza la noi pentru informatii referitoare la cariera lor beneficiaza de suport sustinut de-a lungul timpului, atat inainte, cat si dupa absolvire.
Exista chiar si cazuri in care am facilitat legatura dintre angajatori si potentialii angajati, iar majoritatea sau incheiat cu succes!
4
Succes
Intotdeauna s-a vorbit despre reusita in turism ca despre un ideal aproape imposibil de atins fara o munca fantastica.
Dar imediat ce vom fi de partea ta, vei putea sa te concentrezi pe partile esentiale ale carierei tale si nu vei mai avea grija informatiilor atat de pretioase din domeniul legislativ, juridic si economic - pe care le vei primi predominant de la noi.
Succesul in turism nu a fost niciodata mai aproape!